Laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat, remontit | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Myymälä

  Kattava valikoima ja asiantunteva palvelu

  Myymälämme tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Autamme sinua valitsemaan tuotteet kalusteista laattoihin.
  Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu myymälässämme vaivattomasti isolta 3D-näytöltä.

  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan Järvenpäähän, Kinnarinkatu 1. (Ti-Pe 10-17, La 10-14 tai sopimuksen mukaan )

  Laaja valikoima remontin tai uudiskohteen toteuttamiseen

  Myymälässä on mukava tehdä valintoja tulevaan remonttiin omien mieltymysten ja sisustusratkaisuiden mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki tarpeellinen niin kylpyhuoneremonttiin, kodinhoitohuoneen remonttiin kuin saunaremonttiin.

  Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin

  Myymälässämme on myös muun muassa erillinen saunastudio saunan laudemalleihin ja muihin saunan materiaaleihin tutustumista varten. Voit tutustua rauhassa myös niin kylpyhuonekaapistosarjoihin, erilaisiin hanoihin, suihkuseiniin tai suihkunurkkiin sekä kylpyammeisiin ja kuivauspattereihin.

  Kokonaisvaltaiset remonttipalvelut

  Palvelemme niin kotitalouksia sekä yrityksiä että myös omatoimirakentajia ja -remontoijia. Palvelemme kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Meiltä saat remonttipalvelut avaimet käteen -periaatteella, ja kaikki palvelut saman katon alta kätevästi ja vaivattomasti. Tästä voit tutustua remonttipalveluihimme:Remontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava (laattabest.com)

   

  Tutustu myymäläämme myös alla olevien videoiden kautta: