Laatat, kylpyhuonekalusteet ja tarvikkeet saman katon alta | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Myymälä

  Kaikenkattava valikoima ja asiantunteva palvelu

  Myymälämme kattava tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä, ja myymälässä työskentelevä asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan kaiken kalusteista laattoihin, niin kylpyhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseen tai saunaan. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu myymälässämme vaivattomasti isolta 3D-näytöltä.

  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan Järvenpäähän, Kinnarinkatu 1. (Ti-Pe 10-17, La 10-14 tai sopimuksen mukaan ) kesä-elokuu lauantait avoinna vain sopimuksen mukaan

  Monipuolinen valikoima remontin toteuttamiseen

  Myymälässä on helppo tehdä valintoja tulevaan remonttiin omien mieltymysten ja sisustusratkaisuiden mukaisesti. Meiltä löytyy kaikki tarpeellinen niin kylpyhuoneremonttiin, kodinhoitohuoneen remonttiin kuin saunaremonttiin. (Useita saunakokonaisuuksia esillä) Laaja, monipuolinen valikoima takaa monet mallit, värit ja materiaalit remontin toteuttamiseen. Kun tarvitset apua esimerkiksi hanan ja pesualtaan yhdistämisessä, kysy myyjältämme!

  Tuotteita laatoista pesualtaisiin

  Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Meiltä löydät myös saunan lauteet, kiukaat ja paneelit sekä höyrysaunat ja infrapunasaunat saunan uudistamiseen ja remontoimiseen. Myymälästämme löydät tuotteet toiminnalliseen ja silmää miellyttävään lopputulokseen, oli remontoitava tila millainen tahansa.

  Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin

  Myymälässämme on myös muun muassa erillinen saunastudio saunan laudemalleihin ja muihin saunan materiaaleihin tutustumista varten. Voit tutustua rauhassa myös niin kylpyhuonekaapistosarjoihin, erilaisiin hanoihin, suihkuseiniin tai suihkunurkkiin sekä kylpyammeisiin ja kuivauspattereihin. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja upeita listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn.

  Kokonaisvaltaiset remonttipalvelut

  Palvelemme niin kotitalouksia sekä yrityksiä että myös omatoimirakentajia ja -remontoijia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Meiltä saat remonttipalvelut avaimet käteen -periaatteella, ja kaikki palvelut saman katon alta kätevästi ja vaivattomasti.

  Älä enää epäröi, anna meidän toteuttaa remonttisi ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme Järvenpäähän!

  Tutustu myymäläämme myös alla olevien videoiden kautta:

  Yhteydenotto

  LaattaBest Oy
  020 775 6670
  myynti@laattabest.fi

   Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn