Kylpyhuoneremontin hinta - LaattaBest Oy
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti hinta

  Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä


  Teemme kylpyhuoneremontit suunnittelusta toteutukseen. Rakennustöiden lisäksi kylpyhuoneremontin hinta muodostuu muun muassa sopimuksen mukaisista putki- ja sähkötöistä sekä valituista rakennusmateriaaleista, kalusteista ja pintamateriaaleista. Myös rahdit ja jätemaksut on mukana kokonaishinnassa. Kylpyhuoneeseen voidaan toki asentaa myös asiakkaan itse hankkimat kalusteet ja pintamateriaalit, kuten laatat sopimuksen mukaisesti. 
  Kylpyhuoneen rakennustöistä vastaa useimmiten yksi henkilö, joka tilaa kohteeseen tarvittavat putki- ja sähkötyöt hoitavat ammattilaiset. Nimetty työnjohtajamme vastaa työmaan valvonnasta. Myös oman valvojan tilaaminen on mahdollista tilaajan kustannuksella.

  Toteutettavan kylpyhuoneremontin hintaan sisältyy myös kohteesta laadittavat dokumentit. Dokumentoimme eri työvaiheet kylpyhuoneremontin edetessä. Asiakkaan on mahdollista seurata remontin kulkua myös ”etänä”. Toteutetusta remontista asiakas saa meiltä laajan kuvallisen ja kirjallisen dokumentin.

  Kylpyhuoneremontin hinta riippuu useasta tekijästä

  Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa  esimerkiksi märkätilan koko sekä tehtävien muutosten määrä. Muutosten laajuus ja määrä (hanojen siirto, lattiakaivon sijainnin muutos tai pistorasioiden lisääminen) lisäävät työvaiheita ja näin ollen vaikuttavat myös kylpyhuoneremontin hintaan. Myös rakennusmateriaalien kuten valittujen kalusteiden ja pintamateriaalien määrä ja laatu vaikuttavat hintaan. Erilaisilla pintamateriaaleilla, kalusteilla jne voidaan hintaan vaikuttaa useita tuhansia euroja.

   

  Näin kylpyhuoneremontin hinta muodostuu:

  • Kylpyhuoneremontin kokonaishinnasta rakennus- , putki- ja sähkötöiden osuus on keskimäärin  +/- 50 %.
  • Loppuosa hinnasta muodostuu rakennusmateriaaleista, LVIS-tarvikkeista, kylpyhuoneen kalusteista
   ja pintamateriaaleista, jätemaksuista, kuljetuskustannuksista.
   Myös sähköjen- ja vesipisteiden siirrot vaikuttavat hintaan.
  • Erittelemme tarjouksessa tarkemmin mistä kustannuksen muodostuvat.

  Kylpyhuoneremontin keskimääräiset hinnat:

  • WC-remontin kokonaishinta on keskimäärin 9500-12.000 euroa.
  • Kylpyhuoneremontin kokonaishinnat on keskimäärin 15500-19500 euroa.
  • Kylpyhuone- ja saunaremontin kokonaishinnat on keskimäärin 19000-25000 euroa.

  Kylpyhuoneremonteille ei ole olemassa valmista hinnastoa, sillä suunnittelemme remontit aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Jokainen kohde on myös erilainen.
  Teemme kylpyhuoneremontit yksilöllisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Näin ollen myös remontin hinnat riippuvat paljolti tehdyistä päätöksistä sekä valituista kalusteista ja toteutustavoista.
  Vertailu eri tarjousten kesken on monille erittäin vaikeaa, sillä sisällöt poikkeavat oleellisesti eri tarjoajien kesken.