[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu niin rakennustöistä kuin valituista materiaaleista


Teemme kylpyhuoneremontit suunnittelusta toteutukseen. Rakennustöiden lisäksi kylpyhuoneremontin hinta muodostuu muun muassa sopimuksen mukaisista putki- ja sähkötöistä sekä valituista rakennusmateriaaleista, kalusteista ja pintamateriaaleista. Myös rahdit ja jätemaksut on mukana kokonaishinnassa. Kylpyhuoneeseen voidaan toki asentaa myös asiakkaan itse hankkimat kalusteet ja pintamateriaalit, kuten laatat sopimuksen mukaisesti. Kotitalousvähennys huomioidaan työkustannuksista voimassa olevien säännösten mukaan.

Kylpyhuoneen rakennustöistä vastaa useimmiten yksi henkilö, joka tilaa kohteeseen tarvittavat putki- ja sähkötyöt hoitavat ammattilaiset. Nimetty työnjohtajamme vastaa työmaan valvonnasta. Myös oman valvojan tilaaminen on mahdollista tilaajan kustannuksella.

Toteutettavan kylpyhuoneremontin hintaan sisältyy myös kohteesta laadittavat dokumentit. Dokumentoimme eri työvaiheet kylpyhuoneremontin edetessä. Asiakkaan on mahdollista seurata remontin kulkua myös “etänä”. Toteutetusta remontista asiakas saa meiltä laajan kuvallisen ja kirjallisen dokumentin.

Kylpyhuoneremontin hinta riippuu kohteesta

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa merkittävästi myös esimerkiksi märkätilan koko sekä tehtävien muutosten määrä. Muutosten laajuus ja määrä (hanojen siirto, lattiakaivon sijainnin muutos tai pistorasioiden lisääminen) lisäävät työvaiheita ja näin ollen vaikuttavat myös kylpyhuoneremontin hintaan. Myös rakennusmateriaalien kuten valittujen kalusteiden ja pintamateriaalien määrä ja laatu vaikuttavat kylpyhuoneremontin hintaan.

Näin kylpyhuoneremontin hinta muodostuu:

  • Kylpyhuoneremontin kokonaishinnasta rakennus- , putki- ja sähkötöiden osuus on keskimäärin 45-50%.
  • Loppuosa hinnasta muodostuu rakennusmateriaaleista, LVIS-tarvikkeista, kylpyhuoneen kalusteista ja pintamateriaaleista.
  • Näistä muodostuu kylpyhuoneremontin kokonaishinta.
  • Erittelemme tarjouksessa tarkemmin mistä kustannuksen muodostuvat.

Kylpyhuoneremontin keskimääräiset hinnat:

  • WC-remontin kokonaishinta on keskimäärin 8500-11.000 euroa.
  • Kylpyhuoneremontin kokonaishinnat on keskimäärin 14000-17500 euroa.
  • Kylpyhuone- ja saunaremontin kokonaishinnat on keskimäärin 18000-23000 euroa.

Kylpyhuoneremonteille ei voida antaa valmista hinnastoa, sillä suunnittelemme remontit aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Teemme jokaisen kylpyhuoneremontin yksilöllisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Näin ollen myös remontin hinnat riippuvat paljolti tehdyistä päätöksistä sekä valituista kalusteista ja toteutustavoista.

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn