Höyrysauna Saunatar | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Höyrysaunat – Saunatar Elite 66 Kysy tarjous

  Rentoudu ja nautiskele höyrysaunassa

  Höyrysaunassa lämpötila on alhaisempi kuin perinteisessä saunassa. Myös kosteus on normaalia korkeampi. Höyrysaunalla on paljon terveysvaikutuksia, ja usein höyryyn pääsee saunomaan vain uimahalleissa tai kylpylöissä. Nykytekniikalla on onneksi mahdollista rakentaa halutunlainen höyryhuone myös omaan kotiin. Tervetuloa tutustumaan myymälämme valikoimaan!

  Höyrysauna on rentoutumisen mekka

  Höyrysaunassa kiukaan sijaan lämpöä tuottaa höyrynkehitin. Höyry syväpuhdistaa ihoa ja rentouttaa lihakset. Sen lisäksi höyryhengityksen avulla saadaan hoidettua flunssan oireita. Höyrysaunan avulla luotu koti-spa auttaa rentoutumaan ja palautumaan kokonaisvaltaisesti. Monet kokevat saavansa höyrysaunasta apua myös unihäiriöihin tai esimerkiksi kuivaan ihoon.

  Infrapunasaunan hyödyt höyrysaunan lisäksi

  Valikoimastamme löytyvät infrapuna-höyrysaunat antavat mahdollisuuden nauttia myös infrapunan hyödyistä. Infrapunasaunan lämpö vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja se saa kehon kuona-aineet liikkeelle. Syvälämpösäteilyn avulla voidaan poistaa tehokkaasti kuona-aineita hikoilun kautta. Kuona-aineiden poistuessa myös lihaksiston säryt ja kolotukset helpottavat. Infrapunasaunan avulla myös ikääntyneet ja sairaat henkilöt saavat liikuntaa vastaavan vaikutuksen. Urheilijat käyttävät infrapunasaunaa urheilusuorituksen jälkeen myös palautumiseen. Infrapunasauna-elementeillä lämpösäteily saadaan kohdennettua suoraan lihakseen, jolloin lämmön hyvät vaikutukset ovat tehokkaampia.

  Infrapunasauna ja höyrysauna lasisessa suihkukaapissa

  Valikoimassamme olevat infrapuna-höyrysaunat erottuvat edukseen korkealla laadullaan ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Tervetuloa myymäläämme, asiantunteva henkilökuntamme auttaa höyrysaunan valinnassa. Myymälästämme löydät kaiken tarvittavan niin kylpyhuoneen kuin saunan uudistamiseen!

  Saunatar Elite -hyvinvointikeskus

  Saunatar on Tamperelainen infrapunasaunoihin erikoistunut kylpyhuonekalusteiden valmistuttaja ja maahantuoja. Saunatar Elite on tuotesarja, jossa infrapunasauna ja höyrysauna on yhdistetty samaan tilaan suihkun kanssa – se onkin ominaisuuksiensa ansiosta todellinen hyvinvointikeskus. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on “aina valmis” -periaatteella käyttövalmis helposti ja nopeasti. Tämä on paitsi kätevää, myös taloudellista. Myymälässämme on esillä Saunatar Elite 66 (ovh 2950€). Kysy tarjous meiltä!
  Tutustu lisää Saunatar-tuotteisiin: https://www.saunatar.fi.

  Yhteydenotto

  LaattaBest Oy
  020 775 6670
  myynti@laattabest.fi

   Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn