Infrapunasauna Saunatar ja Duetto | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Infrapunasaunat Saunatar, Duetto . Pyydä tarjous!

  Infrapunasauna hoitaa ja hemmottelee

  Infrapunasaunan lämpösäteily on samanlaista kehoa lämpöä, jota aurinko tuottaa. Säteilyn positiiviset ja hoitavat vaikutukset perustuvat lämpökiertoa kiihdyttävään ominaisuuteen. Kuona-aineiden poistuessa myös lihaksiston säryt ja kolotukset helpottavat. 

  Duetto – Infrapunasauna valitsemaasi tilaan

  Nyt voit tehdä myös perinteisestä saunastasi helposti infrapunasaunan asentamalla kotimaiset Duetto-infrapunasaunalämmittimet. Elementti on turvallinen käyttää kiukaan kanssa yhdessä tai erikseen. Duetto-infrapunasaunaelementti on ainoa infrapunasaunalämmitin, jonka yhteiskäyttö kiuassaun kanssa on testattu ’Sauna- ja IR-sauna 2012’ -direktiivin kanssa. Luokitus IP67:llä. Paneelin hinta hinta meiltä 375 € / kpl.

  Voit rakentaa infrapunasaunan itse valitsemaasi tilaan – kylpyhuoneeseen tai vaikka vaatehuoneeseen. Elementin saa asennettua vaaka- tai pystyasentoon.
  Tutustu kotimaiseen infrapunasaunaan – lue lisää:  
  www.rauduspuu.fi .

  Saunatar – kestävät ja laadukkaat infrapunasaunat

  Saunatar, infrapunasaunoihin erikoistunut kylpyhuonekalusteiden valmistuttaja ja maahantuoja. Valikoimassa olevat infrapunasaunat ja infra-höyrysaunat erottuvat edukseen korkealla laadullaan ja sopivalla ominaisuuksilla.

  Saunatar Elite on tuotesarja, jossa infrapunasauna ja höyrysauna samassa tilassa suihkun kanssa. Kysy tarjous meiltä! 

  Saunatar Simppeli on infrapunasauna, joka asennetaan kuivaan huonetilaan. Simppeli-infrapunasaunat on suunniteltu siten, että ne ovat helposti huollettavissa. Simppeli-malliston ohjauspaneeli mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen matalammalla teholla saunoessa, mikä tekee lämmityksestä tasaista ja vaikutuksesta tehota. L ämmittimet tuottavat lämpöä nopeasti, energiatehokkaasti ja oikealla taajuudella. Tutustu lisää Saunatar-tuotteisiin: https://www.saunatar.fi .

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa