Infrapunasauna - Duetto-infrapunajärjestelmä

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Duetto -infrapunasaunat

Infrapunasauna

Infrapunasaunan lämpösäteily on samanlaista kehoa hyväilevää lämpöä, jota aurinko tuottaa. Säteilyn positiiviset ja hoitavat vaikutukset perustuvat lämmön verenkiertoa kiihdyttävään ominaisuuteen. Lämpö vilkastuttaa myös aineenvaihduntaa ja se saa kehon kuona-aineet liikkeelle. Kuona-aineiden poistuessa myös lihaksiston säryt ja kolotukset helpottavat. Paneloinnin päälle asennettavilla infrapunasauna -elementeillä lämpösäteily saadaan kohdennettua suoraan lihakseen, jolloin lämmön hyvät vaikutukset ovat tehokkaimpia.

Nyt voit tehdä perinteisestä kiuassaunastasi helposti infrapunasaunan asentamalla sinne kotimaiset Duetto -infrapunasaunalämmittimet. Elementti on turvallinen käyttää kiukaan kanssa samanaikaisesti tai erikseen. Duetto -infrapunasaunaelementti on ainoa infrapunasaunalämmitin, jonka yhteiskäyttö kiuassaunan kanssa on testattu ‘Sauna- ja IR-sauna 2012’ –direktiivin vaatimusten mukaisesti. Luokitus on IP67.
Paneelin hinta edulliseen hintaan meiltä 345€ / kpl

Ruostumaton Duetto -infrapunasaunaelementti voidaan asentaa valintasi mukaan vaivattomasti joko vaaka- tai pystyasentoon. Voit rakentaa mieleisesi infrapunasaunan perinteisen kiuassaunan lisäksi myös itse valitsemaasi tilaan – kylpyhuoneeseen tai vaikka vaatehuoneeseen. Duetto -infrapunajärjestelmä koostuu Duetto -infrapunasaunaelementeistä sekä ohjausyksiköstä, jolla ohjataan elementtien lämmitysaikaa ja huoneen lämpötilaa. Halutessasi lämmittimiä isoon tilaan, voit suorittaa sarjakytkennän ja näin saada lämmittimille pienemmän tehon, jolloin voit kytkeä niitä monta yhteen tilaan.
Infrapunasaunan voi rakentaa myös esim. makuuhuoneeseen, ilman rakennuslupaa. Kysy lisää!

Tutustu kotimaiseen infrapunasaunaan lisää tästä: www.rauduspuu.fi

Tilanjakajalaseilla saunaasi kylpylätunnelmaa

Lasiset tilanjakajat tuovat tilantuntua.

Suihkutilakalusteiden lisäksi löydät mallistostamme tyylikkäät ja nykyaikaiset tilanjakajat kodin eri tiloihin. Hietakari saunalasituksella saat saunaan valoa ja avaruutta. Saunan lasiseinällä saat täydellisen saunomisnautinnon ja kotiisi tyyliä ja tunnelmaa kuin kylpylässä.

Edustamme esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä:

Lumisaunat Saunanlauteet

Rauduspuu Infrapunasaunat

Saunatar Infrapunasaunat

Tulikivi Kiukaat

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa