Infrapunasauna Saunatar ja Duetto | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Infrapunasaunat Saunatar ja Duetto. – 50 %

Infrapunasauna hoitaa ja hemmottelee

Infrapunasaunan lämpösäteily on samanlaista kehoa hyväilevää lämpöä, jota aurinko tuottaa. Säteilyn positiiviset ja hoitavat vaikutukset perustuvat lämmön verenkiertoa kiihdyttävään ominaisuuteen. Myymälästämme on saatavilla infrapunasaunat myös kotiin, tule ja tutustu lisää!

Infrapunasaunan hyödyt

Infrapunasaunoja on käytetty jo pitkän aikaa muun muassa kylpylöissä ja kuntosaleilla, ja nyt infrapunasaunan hyödyt on helppo hankkia kotiin! Infrapunasaunan lämpö vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja se saa kehon kuona-aineet liikkeelle. Kuona-aineiden poistuessa myös lihaksiston säryt ja kolotukset helpottavat. Paneloinnin päälle asennettavilla infrapunasauna-elementeillä lämpösäteily saadaan kohdennettua suoraan lihakseen, jolloin lämmön hyvät vaikutukset ovat tehokkaampia.

Duetto – Infrapunasauna vaivattomasti valitsemaasi tilaan

Nyt voit tehdä perinteisestä kiuassaunastasi helposti infrapunasaunan asentamalla sinne kotimaiset Duetto-infrapunasaunalämmittimet. Elementti on turvallinen käyttää kiukaan kanssa samanaikaisesti tai erikseen. Duetto-infrapunasaunaelementti on ainoa infrapunasaunalämmitin, jonka yhteiskäyttö kiuassaunan kanssa on testattu ‘Sauna- ja IR-sauna 2012’ -direktiivin vaatimusten mukaisesti. Luokitus on IP67. Paneelin hinta edulliseen hintaan meiltä 345€ /kpl.

Voit rakentaa mieleisesi infrapunasaunan perinteisen kiuassaunan lisäksi myös itse valitsemaasi tilaan – kylpyhuoneeseen tai vaikka vaatehuoneeseen. Elementin saa asennettua vaaka- tai pystyasentoon. Duetto-infrapunajärjestelmä koostuu Duetto-infrapunasaunaelementeistä sekä ohjausyksiköstä, jolla ohjataan elementtien lämmitysaikaa ja huoneen lämpötilaa. Halutessasi lämmittimiä isoon tilaan, voit suorittaa sarjakytkennän ja saada näin lämmittimille pienemmän tehon, jolloin voit kytkeä niitä monta yhteen tilaan. Infrapunasaunan voi rakentaa myös esimerkiksi makuuhuoneeseen ilman erillistä rakennuslupaa. Tutustu kotimaiseen infrapunasaunaan – lue lisää: www.rauduspuu.fi.

Saunatar – kestävät ja laadukkaat infrapunasaunat

Saunatar on Tamperelainen infrapunasaunoihin erikoistunut kylpyhuonekalusteiden valmistuttaja ja maahantuoja. Valikoimassa olevat infrapunasaunat ja infrapuna-höyrysaunat erottuvat edukseen korkealla laadullaan ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan.

Saunatar Elite on tuotesarja, jossa infrapunasauna ja höyrysauna on yhdistetty samaan tilaan suihkun kanssa. Vankkarakenteinen ja tyylikäs lasinen suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivempana ja toimii samalla kodin hyvinvointikeskuksena. Infrapuna-höyrysauna molempine saunatoimintoineen on käytettävissä “aina valmis” -periaatteella. Kätevää ja taloudellista!  Kysy tarjous meiltä!

Saunatar Simppeli on infrapunasauna, joka asennetaan kuivaan huonetilaan. Simppeli-infrapunasaunat on suunniteltu siten, että ne ovat helposti huollettavissa. Simppeli-malliston ohjauspaneeli mahdollistaa jatkuvan lämmittämisen matalammalla teholla saunoessa, mikä tekee lämmityksestä tasaista ja vaikutuksesta tehokasta. Halogeenilämmittimet tuottavat lämpöä nopeasti, energiatehokkaasti ja oikealla taajuudella. Tutustu lisää Saunatar-tuotteisiin: https://www.saunatar.fi.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn