Kodinhoitohuonekalusteet | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kodinhoitohuonekalusteet

  Valitse kodinhoitohuoneen kalusteet toiminnallisuutta ajatellen

  Omien tarpeiden mukaan valittujen kodinhoitohuonekalusteiden avulla arjen pyörittäminen on helpompaa. Valikoimastamme löydät kalusteet viihtyisään, tarkoituksenmukaiseen kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneesta voi rakentaa koko kodin yleisen pyykinpesu ja -kuivauspaikan, jolloin asuntoon jää näiltä toiminnoilta tilaa muuhun tekemiseen.

  Viihtyisyyttä kodinhoitohuoneen kalusteilla

  Viihtyisä, tarkoituksenmukainen kodinhoitohuone tekee arkiaskareista miellyttävämpiä. Tarpeeksi isot säilytystilat, laadukkaat materiaalit sekä ajatuksen kanssa tehty kodinkoneiden sijoittelu varmistavat, että kaikelle on jatkossa paikkansa, vaatehuolto on sujuvaa ja huoneen siistinä pitäminen sujuu mutkattomasti koko perheeltä. Kalusteiden valinnassa on hyvä miettiä tarvitaanko tilaa kaikille eri lämpötiloissa pestäville pyykeille ja onko kodinhoitohuoneessa tarkoitus hoitaa pyykinkuivauksen lisäksi esimerkiksi tekstiilien silitys? Kodinhoitohuoneeseen voi tilan huomioon ottaen sijoittaa kaikki tarpeelliset siivoukseen ja kodinhoitoon liittyvät asiat, jotta arjen askareiden hoito olisi mahdollisimman mutkatonta.

  Monipuolinen valikoima kalusteita

  Myymälämme valikoimasta voit valita itsellesi soveltuvimmat kalusteet kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuone on hyvä rakentaa tarpeille, tilan mahdollisuudet huomioon ottaen. Tilan koko ja muoto määrittelevät mahdollisuudet muutoksille ja tuleville säilytystilojen määrälle. Tila auttaa myös hahmottamaan, mihin kalusteet on kaikista järkevintä asentaa. Valitse kalusteet muun värimaailman ja oman sisustustyylin mukaisesti, jotta kodinhoitohuone miellyttää myös esteettisesti eikä tarvetta pintojen uusimiselle tule pitkään aikaan.

  Säilytystilaa niin pyykeille kuin puhtaille liinavaatteille

  Käytännölliset säilytysratkaisut kuten pyykki- ja siivouskaapit mahdollistavat siivoustarvikkeiden keräämisen yhteen paikkaan siististi pois silmistä. On hyvä miettiä kalusteiden valinnan yhteydessä säilytystilan tarpeen määrää, ja mahdollisuuksien mukaan valita ratkaisuja, joiden ansiosta säilytystilaa on myös tulevaisuuden hankinnoille. Kodinhoitohuoneessa voi säilyttää myös harrastustarvikkeita tai liinavaatteita, kun tilaa ei löydy muualta kodista. Monesti kodinhoitohuoneessa voi olla toinen ulko-ovi esimerkiksi autokatokseen, joten kannattaa ottaa huomioon kaikki kodinhoitohuoneen käyttömahdollisuudet ja hyödyntää kaappitilaa niin paljon kuin mahdollista.

  Väri- ja materiaalivaihtoehdot kaikkiin sisustuksiin

  Jätä aikaa vapaa-ajalle – tee arkiaskareet tehokkaammin ja vaivattomammin. Tervetuloa tutustumaan myymälämme kalustevalikoimaan! Kodinhoitohuoneen kalusteita on saatavilla monin eri materiaalein, monin eri värein. Valitse ajattomat kaapistot tai luo omanlainen, persoonallinen tila esimerkiksi muusta sisustuksesta poiketen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja löytyy kaikenlaisiin sisustuksiin ja tyyleihin.

  Temal – kalusteita myös kodinhoitohuoneisiin

  Temal valmistaa kalusteet niin kylpyhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseen. Temalilta saat kotimaiset kodin kalusteet 5 cm välein. Tutustu lisää: http://temal.fi.