Laatat | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Laatat & kaakelit

  Ensiluokkaiset laatat & kaakelit

  Myymälässämme on esillä monipuolinen ja runsas valikoima erityyppisiä laattoja alan suurimmilta valmistajilta. Valikoimastamme löytyy satoja laattoja ja kaakeleita, joista pääosa tulee Italiasta tai Espanjasta. Tule valitsemaan laatat kotiin tai yrityksesi toimitiloihin. Meiltä löydät esimerkiksi laadukkaat Tilespointin, Pukkilan sekä RTV:n laatat.

  Kestävä ja monipuolinen laatta tilaan kuin tilaan

  Laatat ovat kasvattaneet suosiotaan sisätilojen lattiamateriaaleina. Laatta on kestävä, helppohoitoinen vaihtoehto, johon löytyy runsaasti eri väri- ja pintavaihtoehtoja. Se sopii saniteettitilojen lisäksi myös eteisten, keittiöiden, käytävien sekä muiden tilojen materiaaliksi. Keraaminen laatta on ekologinen, kaunis ja pitkäikäinen pintamateriaali.

  Tilespoint – laatua Italiasta

  Tilespoint tuo itse maahan edustamansa italialaiset laatat ja valvoo aktiivisesti tehtaiden toimintatapaa. Tavoitteena on tuoda vihreät arvot yhä enemmän myös suomalaisen kuluttajan ja rakentajan tietoisuuteen. Tuotemerkkeinä on esimerkiksi La Fabbrica, Flaviker, Keope, Iris Ceramica, Alfalux, Diesel Living ja Atlas Concorde. Valikoimissa on noin 20 000 erilaista laattamallia parinkymmenen eri tehtaan valikoimasta. Lisää www.tilespoint.fi

   

  Pukkila: Laaja tuotevalikoima eri pinta-, väri- ja kokovaihtoehdoilla sekä korkea laatu on saatavilla LaattaBestin kautta. Laatat tehdään Italiassa, Portugalissa ja Saksassa, jossa eri tuotannon vaiheissa testausten kautta taataan laattojen tasainen ja korkea laatu. Lisätietoa www.pukkila.com tai tule tutustumaan laattoihin lisää myymäläämme Järvenpäähän.

   

  Lähetä tarjouspyyntö tai tule tutustumaan myymäläämme!


     z      

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa