Remontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Remonttipalvelumme

  Remonttipalvelua vuodesta 2008 alkaen

  Tarjoamme remonttipalvelut laaja-alaisesti ja laadukkaasti, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit sekä kodin muut laatoitustyöt. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit tai uudiskohteen laatoitukset kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa.

  Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti

  .
  Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti ovat merkittäviä investointeja. Niiden suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi toiveet ja tulevan remontin laajuus. Remonttimiehillämme on useiden vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat ja pitkäikäiset yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Myymälämme valikoimasta löydät satoja erilaisia laattamalleja sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja.
  Kylpyhuoneremonteista enemmän tästä linkistä

  Kodinhoitohuoneremontti

  Hoidamme kodinhoitohuoneiden remontit ammattitaidolla. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa pyykinpesun sekä muun kodinhoidon siirtämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen kuin kalustukseen. Teemme toiveidesi mukaisen kodinhoitohuoneen laadukkaasti, kaikki tarpeesi huomioiden.
  Kodinhoitohuoneen remonteista enemmän tästä linkistä

   

  Remontit avaimet käteen -periaatteella

  Meiltä saat kokonaisvaltaisen toteutuksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaan toiveet uusittavien tilojen suhteen sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -paketit tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D -kuvat veloituksetta. Tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Tilaa remontit meiltä yhdellä sopimuksella joustavasti ja vaivattomasti! Tutustu toteuttamiimme kohteisiin tästä linkistä

  Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan, joten on helppo tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki asianmukaiset verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti. Tutustu lisää palveluihimme ja pyydä tarjous!