Remontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Remonttipalvelut

Remonttipalvelut vuosien kokemuksella

Tarjoamme remonttipalvelut laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa.

Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti

Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti ovat merkittäviä investointeja. Niiden suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet ja tulevan remontin laajuus. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat ja pitkäikäiset yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Valikoimastamme löydät satoja erilaisia laattamalleja sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme aina kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin.

Saunaremontti

Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Saunaremontti hoidetaan suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Meiltä saat laadukkaan ja toiveitasi vastaavan yksilöllisen toteutuksen, joka uudistaa saunatilasi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Valikoimassamme on useita erilaisia laudemalleja, saunapaneeleita ja saunan kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai lauteet, sekin onnistuu. Laadukkaasti uusitussa saunassa on ilo rentoutua.

Kodinhoitohuoneremontti

Hoidamme kodinhoitohuoneiden remontit ammattitaidolla. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa pyykinpesun sekä muun kodinhoidon siirtämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen kuin kalustukseen. Teemme toiveidesi mukaisen kodinhoitohuoneen laadukkaasti, kaikki tarpeesi huomioiden.

Pinnoitustyöt – Mikrosementti

Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, on värillinen sementtipohjainen mikrotasoite, jolla saa aidon betonipinnan tunnelman jokaiseen sisustuskokonaisuuteen helposti ja edullisesti. Laaja 56 värin valikoima takaa, että sopiva väri löytyy omaan sisustukseen ja tyyliin. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, on oltava varma, että alla oleva vesieristys on kunnossa.

Kosteusmittaus

Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- ja seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittauksen kustannukset hyvitetään.

Remontit avaimet käteen -periaatteella

Meiltä saat kokonaisvaltaisen toteutuksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaan toiveet uusittavien tilojen suhteen sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -paketit tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Tilaa remontit meiltä yhdellä sopimuksella joustavasti ja vaivattomasti!

Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan, joten on helppo tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki asianmukaiset verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti. Tutustu lisää palveluihimme ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

LaattaBest Myymälä
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Arkisin 10.00 - 17.00
Lauantaisin 10.00 - 14.00

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn