Kodin märkätilojen remontit | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Yleistä remonteista

  Remontti suunnitelmasta toteutukseen

  Oli kyseessä kylpyhuoneremontti tai saunaremontti, remontti alkaa asiakaskäynnillä. Kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset ja tarpeet uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat mittatiedot ja tekniset tiedot tarjousta varten. Kartoituskäynnin jälkeen teemme tarjouksen, joka ei vielä velvoita remontin aloittamiseen, vaan annamme asiakkaan rauhassa miettiä suunnitelmien toteuttamista.

  Kun haluat laadukkaan remontin alusta loppuun ja kaikki kätevästi saman katon alta – ota yhteyttä, LaattaBest hoitaa!

  Avaimet käteen -remontit sujuvasti alusta loppuun

  Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Etenemme seuraavasti asiakkaalle tehtävissä avaimet käteen -remonteissa:

  1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä perustietoja varten (30-60 min)
  2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
  3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
  4. Sopimuksen tekeminen, sekä remontin ajankohdasta ja kestoajasta sopiminen
  5. Yhteydenpito mahdolliseen isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
  6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
  7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
  8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

  Remonttiasiakkaillemme tehtävät 3D-kuvat ovat veloituksettomia. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Taloyhtiötä varten täytämme tarvittavan muutostyölomakkeen.

  Hyödynnä kotitalousvähennys remonttitöistä

  Kotitalousvähennys lasketaan työn osuudesta. Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen määrä on 40 %, enimmäismäärä 2250 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2023 saada yhteensä 4 500 euron vähennykset veroistaan. Lisätietoja vero.fi sivuilta.

  Joustavasti maksuaikaa rahoituksella

  Voit hankkia rahoituksen haluamallesi tuotteelle tai palvelulle kätevästi verkossa ajankohdasta riippumatta. Hae rahoituspäätös toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle jopa ennen yhteydenottoa. Täytä hakemus rahoitus-sivulla. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

  Kun remontti on toteutettu rahoituksella, rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Kun remontti on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella, voit vähentää kulut edellisen vuoden verotuksesta – mikäli rahoitussopimus on tehty.

  Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2023 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2024, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2023 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee laskut remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut.

  Tilaajavastuu.fi -ohjelma

  Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan, jonka kautta on helppo tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki kuuluvat verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti: www.tilaajavastuu.fi.

  Yleiset rakentamisen kuluttajasopimusehdot voit lukea tästä linkistä.